x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Voluntarii acropolitani au adus un zâmbet pe chipurile copiilor de la Centrul de Zi “Sf. Nicolae”

Noua Acropolă Timișoara

25 decembrie 2013


Membrii voluntari ai Noii Acropole din Timișoara au continuat acțiunile de binefacere, din preajma sărbătorilor de iarnă, vizitându-i pe copiii de la centrul de zi “Sfântul Nicolae”.  

Filosofia celebrată în orașul lui Ovidiu

Noua Acropolă Constanța

24 decembrie 2013


Filiala acropolitană din Constanţa a celebrat Ziua Mondială a Filosofiei  în colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Moș Crăciun a poposit și la copiii din localitatea Dor Mărunt

Noua Acropolă București

23 decembrie 2013


Sâmbătă, 14 septembrie 2013, a avut loc o întâlnire între membrii Asociaţiei Noua Acropolă din Bucureşti şi copiii şcolii din Dor Mărunt, o localitate din câmpia Bărăganului în care trăiesc multe familii cu posibilităţi materiale precare.  

Împreună am făcut fericite sărbătorile copiilor!

Noua Acropolă Timișoara

18 decembrie 2013


Voluntarii acropolitani, rudele şi prietenii lor, mulţi oameni de bine şi firmele SoftVision şi TheSmartCube au pus mână de la mână, leu de la leu şi au adunat cadouri consistente pentru cei 120 de copii de la o grădiniţă săptămânală din Timişoara.

Ziua Internaţională a Filosofiei la Iași

Noua Acropolă Iași

16 decembrie 2013


Ziua Internaţională a Filosofiei a fost sărbătorită la Iaşi de Noua Acropolă în colaborare cu cocheta librărie Floarea Vieţii.

Expoziţie-Eveniment: "Istoria filosofiei" - 1-15 noiembrie 2013, Casa de Cultură a Studenţilor

Noua Acropolă București

13 decembrie 2013


Planşele expuse în cadrul expoziţiei au prilejuit întâlnirea cu cei mai de seamă exponenţi ai filosofiei Orientale (Buddha, Confucius) şi Occidentale (Socrate, Platon, Arisotel, Kant, filosofii neoplatonici, fenomenul Renaşterii), ilustrând ideile esenţiale din doctrina şi opera lor.

Zilele Voluntariatului ne aduc alături de prietenii noştri de la Centrele de Zi pentru Vârstnici

Noua Acropolă Timișoara

12 decembrie 2013


În luna decembrie, Noua Acropolă a organizat o nouă întâlnire cu bunicii de la Centrele de Zi ale Primăriei, onorând astfel angajamentul asumat pentru a le fi alături şi de a le bucura bătrâneţile.

În luna noiembrie s-a desfăşurat cursul Retorica - arta expresiei juste şi frumoase

Noua Acropolă București

11 decembrie 2013


În luna noiembrie s-a desfăşurat în Sediul Central din Bucureşti cursul Retorica – arta expresiei juste şi frumoase. Cursul a avut două secţiuni.

Vrăjitorul din Oz în vizită la piticii de la Grădiniţa cu program săptămânal din Timişoara

Noua Acropolă Timișoara

10 decembrie 2013


Noua Acropolă a vizitat în noiembrie Grădiniţa cu program săptămânal nr. 1 din Timişoara unde numeroşi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani găsesc un cămin, primesc o educaţie profesionistă şi au un cadru de joacă curat şi prietenos.

Copiii cu deficienţe de auz din Dămăroaia învaţă Quilling alături de voluntarii acropolitani

Noua Acropolă București

9 decembrie 2013


În luna noiembrie, un grup de acropolitani din Bucureşti a participat la o acţiune socio-umanitară la Şcoala pentru copii cu deficienţe e auz, nr.1 din Dămăroaia, cu care, deja de ani de zile, se întreţine o foarte bună colaborare.

Vă invităm să vizitaţi noul site al Asociaţiei Culturale Noua Acropolă!

Noua Acropolă


Puteţi afla programul de cursuri de filosofie şi de evenimente culturale susţinute de Asociaţia Culturală Noua Acropolă.

Asociaţia Culturală Noua Acropolă la Festivalul Baroc 2013

Noua Acropolă Timișoara


Voluntarii acropolitani au propus publicului timişorean un program variat în cadrul Festivalului Baroc 2013: stand de carte filosofică, proiecţia filmului documentar Ludovic al II-lea, ruleta virtuţilor, expoziţie de reproduceri arheologice din întreaga lume, ateliere de creaţie...