x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Orașul Arad a pornit În căutarea Graalului

Noua Acropolă

15 noiembrie 2014


Evenimentul “Toamna filosofică” a continuat la Arad cu prelegerea: În căutarea Graalului, găzduită de primitoarea librărie Scienta, în 27 octombrie. Nu am pornit într-o căutare oarecare, ci în manieră filosofică.

Ateliere de pictură și muzică clasică în Piața Ovidiu

Noua Acropolă Constanța

7 noiembrie 2014


Noua Acropolă Constanța s-a alăturat Bibliotecii Colorate în aer liber, un proiect menit să promoveze cultura în oraș. Mândri de restaurarea Centrului Istoric, în special a Pieței Ovidiu, voluntarii acropolitani împreună cu alți constănțeni s-au hotărât să însuflețească artistic zona. 

Acțiune ecologică

Noua Acropolă Constanța

6 noiembrie 2014


Pe 21 septembrie, Noua Acropolă Constanța în colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie a organizat o acțiune ecologică de redare a demnității vestigiilor arheologice din centrul istoric al orașului.  

CAFENEAUA FILOSOFICĂ 2014

Noua Acropolă Constanța

4 noiembrie 2014


Anul acesta am continuat tradiția Cafenelelor Filosofice de la malul mării. Timp de 3 duminici consecutive, membrii Noii Acropole Constanța au lansat invitații la discuții filosofice pe Terasa Hotelului Palace, în jurul meselor cu cafea.

Renașterea Italiană la Cetatea Oradea

Noua Acropolă Oradea

29 octombrie 2014


În perioada 3-6 octombrie, Asociația Culturală Noua Acropolă a organizat, în cadrul Cetății Oradea, evenimentul Renașterea Italiană. Publicul interesat a putut vizita o expoziție documentară despre știința, filosofia, istoria, arta și arhitectura acestei perioade. 

Acțiune socio-umanitară la Școala din Dor Mărunt

Noua Acropolă București

15 octombrie 2014


Într-o duminică din luna septembrie, un grup de 13 membri acropolitani și simpatizanți i-a vizitat pe copiii de la Școala din Dor Mărunt. 

Ai carte, ai parte de o viaţă mai bună

Noua Acropolă Timișoara

14 octombrie 2014


Voluntarii acropolitani au iniţiat şi susţin în continuare proiectul „Ai carte, ai parte de o viaţă mai bună” realizat în colaborare cu Centrul de Zi pentru Adolescenţi „Sfântul Nicolae”.

Noua Acropolă la Zilele Bucureștiului

Noua Acropolă București

13 octombrie 2014


În luna septembrie s-au aniversat 555 de ani de la prima atestare documentară a orașului București.

Ziua Internaţională a Vârstnicului

Noua Acropolă Timișoara

10 octombrie 2014


Voluntarii acropolitani au urat "La mulţi ani" persoanelor vârstnice din Timişoara într-o manieră proprie: au interpretat mai multe scenete comice care au făcut deliciul publicului.

Conferinţă despre Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde

Noua Acropolă

3 octombrie 2014


În Arad a început Toamna filosofică. E vorba de un program susţinut de voluntarii de la Noua Acropolă Arad care include o serie de filme documentare despre Egipt, etrusci sau Marcus Aurelius, un curs de filosofie şi psihologie şi mai multe conferinţe.

Curs de pictură egipteană

Noua Acropolă Constanța

2 octombrie 2014


Vara aceasta Noua Acropolă Constanța a invitat publicul să se apropie de arta și cultura Egiptului Antic, printr-un curs practic de pictură. În prima zi, cursanții au descoperit arta murală egipteană, încărcată de simboluri ce vorbesc despre lume și om și relația acestuia cu sacrul.

Dublă lansare de carte la Constanța

Noua Acropolă Constanța

1 octombrie 2014


Pe 18 iulie, Librăria Cărturești din City Park Mall Constanța a fost gazda Editurii Noua Acropolă pentru lansarea ultimelor apariții editoriale: „Ce facem cu inima și mintea?” a prof. Delia Steinberg Guzman și „Concentrare și trezire interioară”, scrisă de prof. Fernand Schwarz.