x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noua Acropolă Timișoara a participat la Street Delivery

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

3 iulie 2014

În perioada 13-15 iunie, Noua Acropola a participat, așa cum a făcut-o și în alți ani, la evenimentul Street Delivery, susținut de Fundația Cărturești şi în Timişoara. Și cum tema din acest an a evenimentului a fost MOBILITATEA, Noua Acropolă a propus persoanelor interesate ateliere prin care Cultura a fost pusă în mișcare.

Astfel, prin atelierele de pictură pe basorelief, reprezentând descoperiri arheologice, copiii și adulții au întreprins o călătorie în timp și au descoperit misterele și simbolurile unor vechi civilizații, cum este cea egipteană, greacă sau aztecă.

Apoi, ne-am imaginat cum am vrea să arate orașul visurilor noastre, iar cei mici au fost invitați să dea formă și culoare acestui oraș de vis, în cadrul unui atelier de pictură.  

Atelierul de dans a strâns laolaltă copii și tineri, dornici să învețe pașii unui străvechi joc românesc, Ciuleandra, dar și ai unui dans folcloric originar din Italia, Tarantella.

În cadrul atelierului de bune maniere, cei prezenți au luat parte la jocuri de rol, prin care ne-am adus aminte de legile scrise sau nescrise ale unei conviețuiri armonioase cu cei cu care intrăm în contact.

Mulţumim organizatorilor şi ne pregătim cu interes pentru următoarele activităţi culturale şi artistice.