x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri naţionale

Cafeneaua Filosofică - Ediția de Vară 2021

Noua Acropolă Constanța

11 octombrie 2021


Cafeneaua filosofică este un eveniment foarte drag constănțenilor și voluntarilor Noua Acropolă, fiind o oportunitate de a exersa o valoare atât de necesară lumii noastre: dialogul.

Acțiune ecologică în Grădina Botanică din București

Noua Acropolă București

15 august 2021


În luna august ne-am bucurat să dăm o mână de ajutor acolo unde este nevoie, mai precis la Grădina Botanică din București, pentru că suntem vecini de cartier in Cotroceni si pentru că iubim natura!

Târgul de carte Radio România Gaudeamus

Noua Acropolă Oradea

1 august 2021


În luna iulie, la târgul de carte „Radio România Gaudeamus”, voluntarii Asociației Culturale Noua Acropolă au oferit o publicului o interacțiune cu ideile filosofice prezente în cărțile editurii noastre.

Street Delivery - Leapșa!

Noua Acropolă Oradea

1 august 2021


În perioada 18-20 iunie 2021, în trei zone din oraş: parcul Petőfi Sándor, parcul Libertăţii şi malul Crişului Repede, între Podul Centenarului şi Podul Decebal, Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România au organizat, la Oradea, a doua ediţiei a Street Delivery, un festival cu jocuri, ateliere, reprezentaţii de teatru şi concerte.  

Egiptul Antic - Teba (conferință)

Noua Acropolă Oradea

22 iulie 2021


Prelegerea filosofică despre Egiptul Antic – Teba, difuzată în direct pe Facebook, a fost susținută duminică, 23 mai 2021, la Noua Acropolă Oradea. Prezentarea a prilejuit întâlnirea cu fascinanta lume a Egiptului, a Tebei. Ideile prezentate ne inspiră să ne ridicăm nivelul de conștiință spre atingerea armoniei atât cu noi înșine cât și cu ceilalți.

Clubul Cărții

Noua Acropolă Constanța

21 mai 2021


Sâmbătă 15 mai a debutat programul de primăvară-vară al Clubului Cărții la Constanța.

Acțiune ecologică

Noua Acropolă Constanța

10 mai 2021


Noua Acropolă în parteneriat cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, și, alături de prieteni mai vechi sau mai noi, a dus la îndeplinire cu succes acțiunea de ecologizare a siturilor arheologice din Centrul Istoric al orașului Constanța.

Atelier de Ikebana și Haiku

Noua Acropolă București

12 aprilie 2021


Ikebana, numită și „kado” (calea florilor) este arta japoneză a aranjării florilor prin care acestea capătă o altă viață, devenind mijloace pentru a exprima emoții elevate, de a reflecta ceva din sufletul creatorului.

Conferință: Arta frumuseții interioare

Noua Acropolă București

12 aprilie 2021


La sfârșitul lunii martie, Noua Acropolă București a susținut o conferință dedicată Artei frumuseții interioare.  

Conferință live: Civilizația medievală japoneză

Noua Acropolă Timișoara

8 aprilie 2021


Noua Acropolă Timișoara a susținut duminică, 21 februarie, o prelegere filosofică difuzată în direct pe Facebook, despre Civilizația medievală japoneză.

Despre fermitate și stăpânire de sine

Noua Acropolă Oradea

8 martie 2021


În filiala Noua Acropolă Oradea a avut loc duminică, 7 februarie 2021, prelegerea „Despre fermitate și stăpânire de sine (lectură comentată Analectele- Confucius)”.  

Atelier de Croitorie

Noua Acropolă Constanța

8 februarie 2021


În ambianța muzicii clasice și a schimbului frumos de idei și experiențe, voluntarii Noii Acropole din Constanța au demarat un atelier de croitorie.