x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noua Acropolă a participat la Salonul Internațional de carte pentru copii și tineret, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărților

NOUA ACROPOLĂ

13 mai 2015

Noua Acropolă a participat la Salonul Internațional de carte pentru copii și tineret, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărților

În zilele de 23 – 26 aprilie, Noua Acropolă a participat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret – ediția a XIX-a, la Moldexpo Chișinău, eveniment care a adunat multe persoane interesate de oportunități editoriale, educaționale și artistice.

Maniera de vizitare a Salonul de carte ne-a surprins într-un mod deosebit de plăcut, primele două zile fiind atât de aglomerate de numărul mare de vizitatori, încât clasele de copii și tineri așteptau la rând la intrare momentul special al întâlnirii cu cărțile din toată lumea prezentate la această expoziție.

Cei care s-au oprit la standul nostru au aflat despre titlurile noi apărute la editura Noua Acropolă: Alchimistul de Jorge Angel Livraga Rizzi și Epoca Vărsătorului de Laura Winckler. De asemenea, voluntarii acropolitani au prezentat importanța filosofiei în manieră clasică în educație.

Vineri, 24 aprilie doritorii au putut exersa tehnica picturii pe reproduceri arheologice, iar sâmbătă, 25 aprilie a fost susținut un atelier despre tehnica transpunerii prin cadrane. Participanții: copii, tineri, părinți, frați, profesori, s-au putut întâlni la aceste experiențe culturale cu zeitățile Egiptului Antic, deprinzând astfel interes față de lecturarea cărților care ilustrează și mai amintesc încă despre misteriile egiptene.

Organizatorii au apreciat printr-o Diplomă eforturile şi disponibilitatea echipei de voluntari ai Asociaţiei Culturale Noua Acropolă.

Le mulţumim organizatorilor IBBY şi Bibliotecii Naționale pentru copii și tineri ”Ion Creangă” pentru invitația de a participa la acest salon de carte minunat!