x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ce ne unește și ce ne separă? Cum să creăm legături autentice în lumea modernă

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Biblioteca Metropolitană București, Str. Tache Ionescu nr.4: 27 iunie

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

031 4052024 Mobil: 0723 332 633

na-bucuresti@noua-acropola.ro

Privind imaginea globală a lumii actuale, ne apar în prim-plan multiple probleme cu care societatea se confruntă: de la războaie la corupție, de la poluarea mediului până la crize umanitare. Suntem prinși într-un vârtej al vieții cu un ritm din ce în ce mai accelerat și încercăm să ținem pasul cu el, deseori simțindu-ne copleșiți. Astfel, timpul și atenția acordată celorlalți sunt tot mai scurte, iar satisfacerea propriilor nevoi și dorințe este primordială și cu toate acestea tot ne simțim neîmpliniți.

La un moment dat avem impresia că alergăm de unii singuri, iar momentele dificile cu care ne confruntăm ne amintesc că avem nevoie de ajutorul celorlalți și ne determină să ne îndreptăm spre ei. Însă sunt puține persoanele cu care reușim să creăm legături profunde și este tot mai greu să ne apropiem de semenii noștri, deși, în fond, avem atât de multe în comun.

Vă invităm să reflectăm la aceste subiecte marți, 27 iunie de la ora 17:00 la Biblioteca Metropolitană București. Intrarea este liberă.

Prezintă: Mihaela Brătuianu