x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Vrăjitorul din Oz în vizită la piticii de la Grădiniţa cu program săptămânal din Timişoara

Noua Acropolă Timișoara

10 decembrie 2013


Noua Acropolă a vizitat în noiembrie Grădiniţa cu program săptămânal nr. 1 din Timişoara unde numeroşi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani găsesc un cămin, primesc o educaţie profesionistă şi au un cadru de joacă curat şi prietenos.

Copiii cu deficienţe de auz din Dămăroaia învaţă Quilling alături de voluntarii acropolitani

Noua Acropolă București

9 decembrie 2013


În luna noiembrie, un grup de acropolitani din Bucureşti a participat la o acţiune socio-umanitară la Şcoala pentru copii cu deficienţe e auz, nr.1 din Dămăroaia, cu care, deja de ani de zile, se întreţine o foarte bună colaborare.

Vă invităm să vizitaţi noul site al Asociaţiei Culturale Noua Acropolă!

Noua Acropolă


Puteţi afla programul de cursuri de filosofie şi de evenimente culturale susţinute de Asociaţia Culturală Noua Acropolă.

Asociaţia Culturală Noua Acropolă la Festivalul Baroc 2013

Noua Acropolă Timișoara


Voluntarii acropolitani au propus publicului timişorean un program variat în cadrul Festivalului Baroc 2013: stand de carte filosofică, proiecţia filmului documentar Ludovic al II-lea, ruleta virtuţilor, expoziţie de reproduceri arheologice din întreaga lume, ateliere de creaţie...

Asociaţia Culturală Noua Acropolă la Noaptea Cercetătorilor 2013

Noua Acropolă


Asociaţia Culturală Noua Acropolă Chişinău a susţinut mai multe ateliere de creaţie în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor 2013 organizat de Academia de Științe a Moldovei, de Centrul Proiecte Internaționale şi de Agenția de Logistică “Age Quod Agis”.