x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ziua Pământului 2024 - Constanța

NOUA ACROPOLĂ CONSTANțA

2024-05-01

Acțiunile dedicate Zilei Pământului 2024 au reunit voluntari de toate vârstele, care au afirmat prin fapte respectul și dragostea pentru natură.

Sâmbătă 13 aprilie, un grup de 20 oameni au reușit să îndepărteze deșeurile de la siturile arheologice din Centrul Istoric al Constanței. Deși nu toți se cunoșteau dinainte, au experimentat modul în care voluntariatul unește oamenii în jurul unui bine comun, iar soarele blând de primăvară și copacii înfloriți au adăugat farmec întâlnirii.

Sâmbătă 27 aprilie, Noua Acropolă Constanța s-a alăturat inițiativei „Plantează în România” și împreună au reușit să planteze peste 5000 de puieți de ulm și salcâm la Cumpăna.

De asemenea, am continuat cursurile de filosofie prin care cursanții au reușit să înțeleagă mai bine natura și legile sale. Pentru a transpune în practică aceste învățături, au învățat să utilizeze mai bine resursele: să repare și să îmbunătățească obiectele uzate cu ajutorul cunoștințelor și al răbdării. Voluntarii au restaurat toate scaunele din sălile de curs, economisind astfel resurse și dezvoltând abilități noi.