x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Serbarea de sfârșit de an școlar

Damaroaia: mai 2008

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

031 4052024 Mobil: 0723 332 633

na-bucuresti@noua-acropola.ro

Pentru micii nostri prieteni de la Scoala de surzi nr. 1 din cartierul Damaroaia ziua de 11 iunie a însemnat despartirea de colegii de scoala sau de gradinita si începutul asteptatei vacante mari.

Au fost alaturi de ei, de profesori si educatori, atât parintii copiilor, emotionati si bucurosi totodata de aceasta întâlnire, cât si reprezentantii organizatiilor care au desfasurat de-a lungul anului scolar 2007-2008 activitati de voluntariat sau au sponsorizat diferite actiuni, în special culturale – printre acestea numarându-se si atelierele de arta organizate lunar de asociatia noastra.

Am primit toti multumiri si felicitari pentru succesul programelor derulate si invitatia de a ramâne si pe mai departe solidari cu acesti copii minunati. Munca, talentul, dar si rezultatele merituoase pe care le-au adunat la concursuri, învingându-si handicapul, le-au fost rasplatite cu premii, mentiuni si cuvinte calde din partea dascalilor lor. Coronite de flori au încununat capetele tuturor absolventilor acestui an scolar, cu o singura exceptie, din cauza actelor repetate de indisciplina – nu încape nici o îndoiala ca cel astfel „evidentiat” si-a învatat lectia. Le dorim o vacanta minunata copiilor si ne propunem sa continuam sa „crestem” alaturi de ei si de îndrumatorii lor.