x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Street Delivery 2015

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

29 iunie 2015

În perioada 12-14 iunie, Noua Acropolă a participat la festivalul Street Delivery cu proiectul Eco-Sophia.

Deoarece natura ne este prietenă și pentru că dorim să ne arătăm grija, dragostea și respectul față de aceasta, voluntarii Noii Acropole au propus o serie de ateliere în care să învățăm cum putem refolosi materialele utilizate. Astfel, tinerii participanţi au aflat cum se reciclează şi cum se realizează hârtia, au cusut păpuși și au creat multe alte obiecte utile din materiale reciclate.

În momentul actual, când se vorbește despre ecologie, deseori, omul este scos din ecuaţie. Noua Acropolă consideră că multe dintre problemele cu care se confruntă lumea actuală şi-ar găsi soluţii dacă s-ar realiza şi o ecologizare eficientă a fiinţei umane. În cadrul atelierelor Arta renașterii interioare, 7 metode de ecologizare a lumii emoționale și 5 minute de Filosofie, am dat câteva răspunsuri la această mare întrebare și am vorbit despre soluțiile practice oferite de filosofie pentru îmbunătățirea vieții individului.

Au fost trei zile minunate, pline de creativitate și inspirație, pe care le-am petrecut alături de oameni inimoși, curioși și dornici să facă o schimbare pornind de la ei înșiși.