x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Săptămâna Culturii: Fenomenul Renaşterii - Ideile care au schimbat lumea

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

26 iunie 2015

În perioada 4-10 iunie 2015, membrii voluntari ai Organizaţiei culturale Noua Acropolă din Timişoara au organizat un eveniment special intitulat Fenomenul Renaşterii – Ideile care au schimbat lumea, în cadrul ediţiei a VI-a a Săptămânii Culturii.

În cadrul acestor zile, am oferit celor interesaţi de cultură şi filosofie, prilejul de a-şi îmbogăţi sufletul cu cele mai înalte idei şi valori ale perioadei Renaşterii, prezentate sub formă de prelegeri filosoficeExpoziţia Pe urmele geniilor Renaşterii a reprezentat pentru cei interesaţi de cunoaştere, o invitaţie de a întreprinde o frumoasă călătorie în spaţiul picturii, sculpturii, arhitecturii, ştiinţei, muzicii acelei perioade.

În cadrul meselor rotunde pe teme filosofice, am găsit împreună cu cei prezenţi răspunsuri la întrebări precum: Ce înseamnă să fii cetăţean al lumii? şi Cum putem ajunge la o renaştere interioară?

Frumosul şi arta au fost cultivate prin participarea la un atelier de pictură pe basorelief, iar armonia şi ritmul, prin ateliere de muzică şi dans renascentist.

Cu spirit și entuziasm renascentist vă așteptăm și la celelalte activități și evenimente organizate de Noua Acropolă în Timișoara, pe care le puteți urmări pe site-ul nostru: www.noua-acropola.ro.