x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Ziua Mondială a Filosofiei aniversată la Constanța

NOUA ACROPOLĂ CONSTANțA

21 noiembrie 2023

Noua Acropolă Constanța a sărbătorit Ziua Mondială a Filosofiei printr-o serie de evenimente dedicate valorii filosofiei în zilele noastre. Evenimentul a debutat cu două prezentări în persoană, transmise live și pe Facebook: ,,Filosofie pentru Om" și ,,Filosofie pentru Natură". Sâmbătă, sărbătoarea a continuat cu o „Zi a Filosofilor” pentru membrii entuziaști ai Școlii de Filosofie NA Constanța. S-au făcut planuri pentru următoarea perioadă de activități în domeniul filosofiei aplicate, în principal acțiuni culturale, ecologice și umanitare. De asemenea, a fost un prilej pentru cei care au absolvit cursul ,,Filosofie pentru viață" să își primească diplomele.

Duminică, evenimentul a continuat cu conferința hibridă intitulată ,,Filosofie pentru Viitor", desfășurată atât  în persoană, cât şi și online, care a permis publicului să participe activ la dezbatere.

Ziua Mondială a Filosofiei a fost un prilej de a ne aminti de valoarea filosofiei pentru viața de zi cu zi. Cei care au dorit să își aprofundeze cunoștințele de filosofie au avut șansa de a participa la un nou curs introductiv: ,,Filosofie pentru o viață fericită", care a început marți, 21 noiembrie