x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Activităţi cu suflet la Bega Bulevard

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

29 septembrie 2015

Care sunt lucrurile cele mai apropiate de sufletul nostru, dincolo de modul în care le apreciază ceilalţi? Aţi ghicit! Sunt cele pe care le realizăm cu propriile noastre puteri, cele în care punem chiar şi puţin din resursele noastre cele mai preţioase: o frântură de timp, un strop de creativitate şi dorinţa de a vedea cum mâinile şi mintea noastră, puse împreună la treabă, ne pot transforma în mici creatori.


Noua Acropolă a răspuns şi în acest an invitaţiei Primăriei Timişoara şi a participat în 4-6 septembrie la evenimentul „Bega Bulevard”, cu ateliere practice pentru cei mici şi cei mari.


Pe copii i-am aşteptat cu un atelier de croitorie, la finalul căruia au avut satisfacţia de a se juca cu o păpuşă realizată chiar de mâinile lor.


Adulţii s-au lăsat antrenaţi în ateliere practice de filosofie şi psihologie, care prezintă idei extrase din învăţăturile unor importante curente de gândire din Orient şi Occident, adaptate la contextul şi necesităţile omului modern.


Pentru toţi am avut deschis atelierul de pictură pe basorelief, unde participanţii au aflat despre istoria, miturile şi simbolurile ce se regăsesc pe reproducerile arheologice realizate de Atelierul Atena al Noii Acropole.