x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Principiile Noii Acropole
PRINCIPIUL I

Promovarea unui Ideal de fraternitate internațională, bazată pe respectarea demnității umane, mai presus de diferențe de rasă sau sex, culturale, religioase, sociale etc.


PRINCIPIUL II

Cultivarea dragostei pentru Înțelepciune prin studiul comparat al filosofiilor, religiilor, științelor și artelor, pentru a promova cunoașterea ființei umane, a legilor Naturii și a Universului.


PRINCIPIUL III

Dezvoltarea celor mai bune aspecte ale potențialului uman, favorizând realizarea ființei umane ca individ și integrarea sa în societate și în natură, ca element activ și conștient ce poate îmbunătăți lumea.

Filosofie

AFLĂ MAI MULT

Cultură

AFLĂ MAI MULT

Voluntariat

AFLĂ MAI MULT

CITATUL ZILEI

 Doar lucrurile dificile merită să fie realizate, deoarece există o legătură misterioasă între ceea ce este dificil şi ceea ce este valoros. 


JORGE ANGEL LIVRAGA

Ştiri

Conferință despre Templul Egiptean la Biblioteca Metropolitană București

Noua Acropolă București

28 februarie 2024


Marți, 27 februarie, la Biblioteca Metropolitană București, am avut prilejul de a călători în Egiptul Antic și de a descifra semnificațiile profunde ale arhitecturii sacre egiptene.

AFLĂ MAI MULT

Acțiune umanitară

Noua Acropolă Constanța

2024-01-07


Luni 18 decembrie 2023 voluntarii Noua Acropolă Constanța au mers la Școala Generală din satul Făurei (județul Constanța) cu rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării pentru elevii școlii.  

AFLĂ MAI MULT

Sărbători și colinde alături de prieteni noi

Noua Acropolă Timișoara

20 decembrie 2023


În ultimele săptămâni ale anului 2023, voluntarii acropolitani din Timișoara au sădit semințele unei prietenii ce se anunță a fi una frumoasă și de lungă durată. Împreună cu beneficiarii Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Francisc”, am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pregătind un cor inimos de colindători.

AFLĂ MAI MULT

Evenimente

Sufletul femeii, arhetipuri și mituri

Noua Acropola București

Prelegere filosofică

03 martie 2024, ora 16:00

AFLĂ MAI MULT

Epicur - Despre fericire

Noua Acropola Iași

Prelegere filosofică

Marți 8 iunie 2021

AFLĂ MAI MULT

Noua Acropolă în lume

VEZI TOATE LOCAŢIILE