x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Principiile Noii Acropole
PRINCIPIUL I

Promovarea unui Ideal de fraternitate internațională, bazată pe respectarea demnității umane, mai presus de diferențe de rasă sau sex, culturale, religioase, sociale etc.


PRINCIPIUL II

Cultivarea dragostei pentru Înțelepciune prin studiul comparat al filosofiilor, religiilor, științelor și artelor, pentru a promova cunoașterea ființei umane, a legilor Naturii și a Universului.


PRINCIPIUL III

Dezvoltarea celor mai bune aspecte ale potențialului uman, favorizând realizarea ființei umane ca individ și integrarea sa în societate și în natură, ca element activ și conștient ce poate îmbunătăți lumea.

Filosofie

AFLĂ MAI MULT

Cultură

AFLĂ MAI MULT

Voluntariat

AFLĂ MAI MULT

CITATUL ZILEI

Acceptă toate lucrurile cu care soarta te înlănţuieşte şi iubeşte-i pe oamenii aduşi de soartă alături de tine; fă acest lucru din toată inima.


MARCUS AURELIUS

Ştiri recente

Târgul de carte Gaudeamus Oradea

Noua Acropolă Oradea

10 mai 2023


În perioada 10-14 mai 2023, membrii voluntari ai Asociației Noua Acropolă au participat la Târgul de carte Gaudeamus organizat in Piața Unirii, Oradea. 

AFLĂ MAI MULT

Expoziție Estivală de Reproduceri Arheologice și Carte 2023

Noua Acropolă Constanța

30 aprilie 2023


Duminică 30 aprilie, Noua Acropolă Constanța a redeschis Expoziția Estivală de Reproduceri Arheologice și Carte la malul mării, pe Faleza Casinoului. Voluntarii sunt prezenți în fiecare sfârșit de săptămână pentru a prezenta istoria și simbolismul pieselor și a dialoga pe baza ideilor filosofiei practice.

AFLĂ MAI MULT

Târgul de Paște 2023

Noua Acropolă Oradea

8 aprilie 2023


În perioada 8-15 aprilie 2023, membrii voluntari ai Asociației Noua Acropolă au oferit publicului orădean două ateliere de pictură pe basorelief și o discuție cu tema: "Dialog despre ființa umană", în cadrul Târgului de Paști 2023.  

AFLĂ MAI MULT

Evenimente

MATEMATICA NATURII

Noua Acropola Constanța

Prelegere filosofică

18 iunie 2023

AFLĂ MAI MULT

IN CĂUTAREA OMULUI DE MAINE

Noua Acropola Constanța

Prelegere filosofică

23 iulie 2023

AFLĂ MAI MULT

Noua Acropolă în lume

VEZI TOATE LOCAŢIILE