x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Centrul de Zi - Cultivăm generozitatea

Centrul de zi pentru minori Oradea: 30 octombrie 2018

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0755 292 542

na-oradea@noua-acropola.ro

Valoarea omului nu este în ceea ce are, ci în ceea ce poate oferi. Activitățile bilunare la Centrul de Zi au continuat și în acest an școlar, cu ajutor la teme și diverse jocuri. Întâlnirea de astăzi, 30.10, a reprezentat și începutul unui nou proiect: fiecare copil va realiza o jucărie din traforaj pe care o va oferi unui centru pentru copii cu retard și handicap. Primele jucării care vor fi realizate sunt „căpșunile pentru cusut” – cu ajutorul lor, copiii cu retard exersează abilități motorii. Bineînțeles, pentru a putea îndruma, voluntarii au fost nevoiți să-și perfecționeze propriile abilități de traforaj.

La finalul întâlnirii le-a fost prezentat copiilor un filmuleț despre mișcarea soarelui în cosmos. Au fost surprinși să afle că la rândul său și Soarele este într-o mișcare continuă. Mai multe detalii despre aceste activități pot fi primite la telefon 0755 292 542.

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” – M. Ghandi. În 2018, se celebrează 150 de ani de la nașterea lui Ghandi. Cu bunăvoință și perseverență, fiecare poate oferi lucruri valoroase lumii.