x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

ACȚIUNE ECOLOGICĂ

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța: 03 aprilie 2022

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0744.52.56.51, 0341.730.383

na-constanta@noua-acropola.ro

Duminică 3 aprilie vă invităm la Acțiunea Ecologică de curățare a siturilor arheologice din Centrul istoric, organizată în parteneriat cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Curățenia de primăvară este o tradiție strâns legată de reînnoire pe mai multe planuri. De la practicile agricole până la renovarea locuințelor personale, atât oamenii cât și natura se scutură de iarnă și de cele nenecesare pentru a intra într-o nouă etapă creatoare.

Cunoașterea și transmiterea culturii și a istoriei, precum și protejarea naturii rămân aspecte de mare importanță pentru noi și pentru cei care vor veni din urmă. Prin curățenia de primăvară a siturilor arheologice vrem să transmitem un mesaj: trecutul este prețios pentru învățăturile sale și identitatea pe care ne-o oferă, iar entuziasmul și perseverența sunt uneltele de care dispunem în prezent pentru a construi un viitor responsabil.

Dacă iubești istoria Constanței și vrei să contribui la un viitor mai bun și mai responsabil, te așteptăm alături de noi duminică 3 aprilie la ora 10, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12. Materialele necesare vor fi oferite de organizatori. Te așteptăm cu hărnicie și entuziasm!