x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

╚Üin├ónd cont de gravitatea ╚Öi imprevizibilitatea modului de r─âsp├óndire a actualei epidemii de coronavirus (COVID-19), ├«ncep├ónd cu ziua de vineri, 13.03.2020, se ├«ntrerupe p├ón─â ├«n 30.04.2020 (cu posibilitatea prelungirii perioadei de ├«ntrerupere) desf─â╚Öurarea tuturor activit─â╚Ťilor publice (conferin╚Ťe, expozi╚Ťii, mese rotunde, conversa╚Ťii filosofice, ac╚Ťiuni de voluntariat social sau de ecologie etc.), precum ╚Öi a cursurilor ╚Öi a altor forme de activitate pentru grupuri de participan╚Ťi ├«n spa╚Ťiile externe ╚Öi ├«n interiorul tuturor sediilor NA ├«n Rom├ónia (Bucure╚Öti, Arad, Cluj Napoca, Constan╚Ťa, Ia╚Öi, Oradea ╚Öi Timi╚Öoara). Vom ├«ncerca s─â p─âstr─âm leg─âtura prin mijloace de comunicare electronice ╚Öi, dac─â situa╚Ťia de criz─â se va prelungi, vom asigura continuitatea cursurilor (╚Öi, ├«n m─âsura posibilului, a altor forme de colaborare) cu ajutorul mijloacelor de comunicare audio-vizual─â existente (Skype etc.).

V─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru toate informa╚Ťiile suplimentare.

Ivo Ivanovici, director.

Zilele filosofiei în București

NOUA ACROPOL─é BUCUREșTI

27 noiembrie 2019

Au fost trei zile în care am vorbit despre Valori umane, despre ideile și exemplul uman ale unor filosofi care au luminat veacurile precum Pitagora sau Marcus Aurelius, despre Yi Jing - Cartea schimbărilor și interpretarea hexagramelor din ea, dar și despre Eroul Herakle și cucerirea nemuririi. Mulțumim celor care au fost prezenți și au apreciat evenimentul și vă invităm să încercăm să trăim cât mai multe din ideile nobile cu care ne-am întâlnit.
Mulțumim în egală măsură partenerilor noștri care ne-au găzduit și promovat, Casa de Cultură a Studenților și Editura Herald.