x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Ecologie pe malul Crișului Repede

Noua Acropolă Oradea

29 iulie 2017


În 16 iulie, filiala Oradea a Noii Acropole a organizat o acțiune ecologică pe malul Crișului. S-au colectat deșeurile din zona pentru picnic. Mai mulți trecători au felicitat inițiativa, iar o doamnă a cerut manuși și saci pentru a se implica în strângerea gunoaielor. Acțiunile vor continua în perioada următoare.

Școală de filosofie pentru mileniul III

Noua Acropolă Oradea

28 iulie 2017


Sâmbătă, 15 iulie, Organizația Internațională Noua Acropolă a aniversat 60 de ani de la fondare. Cu această ocazie, în filiala Oradea, a fost susținută o conferință intitulată Școală de filosofie pentru mileniul III.

Povești, desen și cântecele la Centrul de zi pentru tineri

Noua Acropolă Oradea

19 iulie 2017


Luni, 10 iulie, grupa pitică a Centrului de zi pentru tineri a avut un program deosebit inspirat din povești și basme. Cei micuți au fost încântați de imaginile cărților de povești și s-au întrecut în abilitatea de a recunoaște literele.

Festivalurile verii

Noua Acropolă Oradea

16 iunie 2017


Membrii voluntari ai Noii Acropole Oradea au organizat în cadrul  Folk Fest (30 iunie - 2 iulie) și a Festivalului Medieval al Cetății Oradea (7-9 iulie) o expoziție de reproduceri arheologice din cadrul civilizațiilor egiptene, maya, aztecă, indiană și chineză. De asemenea, au fost prezentate două prelegeri despre Arhetipul doamnei și Arhetipul cavalerului.

Armonii florale

Noua Acropolă București

10 iulie 2017


În prima zi de vară ne-am întâlnit din nou cu florile, în partea a doua a manifestării „Armonii florale”.

Excursie la Peștera Urșilor

Noua Acropolă Timișoara

23 iunie 2017


În această primăvară am organizat o excursie pentru tinerii de la Centrul Sf. Nicolae din Timișoara, având ca destinație Peștera Urșilor din comuna Chișcău, județul Bihor. Această excursie face parte dintr-o serie de activități educaționale întreprinse de voluntarii acropolitani, menite să le deschidă adolescenților noi orizonturi de cunoaștere și să le îmbogățească astfel universul interior.

1 iunie

Noua Acropolă Oradea

6 iunie 2017


De ziua celor mici, la Kids Fest, membrii voluntari ai Noii Acropole au oferit copiilor câteva momente inspirate din chimie, fizică și origami.

Noaptea Muzeelor

Noua Acropolă Oradea

5 iunie 2017


Democrit, Pitagora, Tesla, Neoplatonici, fizica cuantică, relativitate sunt reunite în expoziția Filosofie și Știință realizată de membrii voluntari ai Noii Acropole România. Cu ocazia Nopții Muzeelor, acropolitanii orădeni au invitat publicul la dialog pe baza planșelor expoziției.

ACȚIUNE ECOLOGICĂ

Noua Acropolă Constanța

25 mai 2017


Curățenia de primăvară în Centrul Istoric al Constanței

Expoziție de reproduceri arheologice

Noua Acropolă Oradea

21 aprilie 2017


Sâmbătă și duminică, 8-9 aprilie, am oferit ocazia orădenilor să viziteze expoziția de reproduceri arheologice din cadrul târgurilor de Paște organizate de Librăria R&R și Moszkva Caffe. De asemenea, s-au organizat ateliere de pictură și s-a oferit ocazia unei lecturi filosofice a cărților din editura Noua Acropolă

Atelier de Ikebana

Noua Acropolă Constanța

18 aprilie 2017


Sâmbătă 8 aprilie ne-am apropiat de flori și de frumusețea pe care ne-o evocă, în cadrul Atelierului de Ikebana. Prin intermediul acestei arte ne-am străduit să transformăm florile în mesagere ale unor sentimente și valori nobile.

Prezentare de carte - Jocurile Mayei

Noua Acropolă Timișoara

10 aprilie 2017


La trecerea între Mărțișor și Prier, librăria Esotera a găzduit în spațiul său primitor, prezentarea în două părți a cărții Jocurile Mayei, scrisă de d-na prof. Delia Steinberg Guzman și apărută la editura Noii Acropole.