x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noua Acropolă Oradea premiată la Gala Voluntariatului Orădean

NOUA ACROPOLĂ ORADEA

4 noiembrie 2020

Gala Voluntarilor din Domeniul Asistenţei Sociale -  ediția a VIII-a a fost organizată pe 3 martie 2020 de către Direcţia de Asistenţă Socială Oradea. Au fost acordate 14 premii „Gala Voluntarilor 2020 Cel Mai Bun Voluntar” pentru voluntarii, organizaţiile și fundațiile neguvernamentale care au contribuit la ajutorul orădenilor.

Voluntarii din Asociaţia Noua Acropolă Oradea au fost premiați pentru sprijinul oferit elevilor din Centrul de Îngrijire de Zi pentru Copii Oradea. Ei au desfășurat următoarele activități: pictură (pe basorelief, pe sticlă, în acrilic), muzică (chitară), jocuri și activități sportive, prezentări ale civilizațiilor vechi și exerciții de desenare/scriere (Egiptul și scrierea hieroglifică, Sumerul și scrierea cuneiformă, Mezoamerica), plantare de flori, ateliere științifice (despre electricitate, compuși chimici), vizite la expoziții din oraș (Leonardo da Vinci, Muzeul Iluziilor) și la cinema, ajutor la temele pentru acasă (limba și literatura română, matematică), pregătire pentru examenul de corigență (matematică), pachete de Paște și Crăciun și donații de haine.

Organizatorii au precizat că prin premiile acordate recunosc contribuţia voluntarilor la creşterea calităţii vieţii orădenilor.