x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Evaluare anuală și noi obiective de voluntariat social (Peru)

NOUA ACROPOLĂ

25 iunie 2020

Noua Acropolă Peru a evaluat activitățile sale de voluntariat din 2019, de care au beneficiat peste 8 025 de persoane, datorită celor 6 905 de ore de muncă în echipă.

În cadrul unei întâlniri care a reunit voluntarii din întreaga țară, au fost menționate acțiunile umanitare din 2019, printre care se regăsesc oferirea de suport bătrânilor din casa de asistență Santa Amelia și copiilor Școlii Nazareno. Sprijinul binevenit acordat persoanelor afectate de valul de frig din Puno și pacienților unui spital pentru copii a fost posibil prin donații generoase.

De asemenea, au fost organizate ateliere pentru părinți la Școala Nazareno și a fost organizată o petrecere de Crăciun pentru copii și bunici.

În cadrul întâlnirii voluntarilor, au fost propuse obiectivele pentru anul 2020. Aria de voluntariat social a stabilit un program de acțiuni umanitare, proiecte sociale, precum și activități educaționale și ecologice, incluzând:

  • Înțelegerea lecturii cu copiii Școlii Nazareno
  • Vizite la casa de asistență Santa Amelia (Pueblo Libre)
  • Valul de frig din Puno: Campania „Să-i salvăm de frig”
  • Campanie de sănătate
  • Sărbătorile de Crăciun la azilul Santa Amelia și la Școala Nazareno

A fi voluntar este o oportunitate de a oferi tot ce este mai bun în noi înșine, prin intermediul generozității și solidarității, ca expresie a unui angajament responsabil și conștient față de mediul nostru.