x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noua Acropolă a dat valoare lucrurilor realizate manual la târgul Artisans Bazaar

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

30 martie 2017

La mijloc de februarie, Noua Acropolă Timişoara a participat la târgul Artisans Bazaar organizat de Noi Re-Creăm la Porto Arte.

 

Alături de artizanii locali, am urmărit să dăm valoare lucrurilor realizate manual, deoarece nevoia de a vedea și de a crea lucruri făcute de mână nu e ceva ce ține de trecut, ci este ceva ce definește omul în căutare de frumos, originalitate, creativitate. Este o parte din moștenirea pe care o avem de la generațiile anterioare și pe care o putem transmite totodată mai departe.

 

Astfel, am împărtășit din pasiunea noastră pentru simbolurile vechilor civilizații, prin atelierele de pictură pe basorelief propuse pentru a se deprinde meșteșugul picturii pe reproduceri arheologice din diverse culturi: egipteană, greco-romană, aztecă și autohtonă. De asemenea, cei care ne-au vizitat standul au avut posibilitatea de a-și dezvolta latura creativă prin realizarea propriului aranjament Ikebana, aflând totodată de ce Ikebana poate fi privită ca arta însufleţirii florilor, a spaţiilor şi a inimilor, într-un cuvânt despre semnificaţia frumuseţii în concepţia japoneză.

 

Lucrurile create de mână au suflet, au poveste, te invităm şi pe tine să te exprimi şi te aşteptăm alături de noi la următoarele evenimente!