x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Moș Crăciun a poposit și la copiii din localitatea Dor Mărunt

NOUA ACROPOLĂ BUCUREșTI

23 decembrie 2013

         Sâmbătă, 14 septembrie 2013, a avut loc o întâlnire între membrii Asociaţiei Noua Acropolă din Bucureşti şi copiii şcolii din Dor Mărunt, o localitate din câmpia Bărăganului în care trăiesc multe familii cu posibilităţi materiale precare.

        A fost una dintre cele mai ample acţiuni de voluntariat socio-umanitar organizate de  sediul din Bucureşti, acropolitanii reuşind să umple cinci autoturisme cu haine şi cadouri pentru copii şi familiile lor.

        Voluntarii i-au învăţat pe copii să realizeze felicitări pentru Crăciun, iar micuţii i-au surprins pe aceştia cu un spectacol de sărbători în care au cântat, au recitat poezii şi au istorisit povestea Crăciunului.

        După emoţionantul moment artistic susţinut de copiii, aceştia au primit în dar haine, alimente, rechizite, cărţi, fructe şi dulciuri.

        Cadoul-surpriză a fost o orgă electronică la care domnul învăţător îi va acompania şi îi va învăţa să cânte pe cei mici.

        La despărţire acropolitanii au promis că vor reveni şi cu alte ocazii, iar copiii le-au mulţumit pentru daruri şi au fost fericiţi pentru că, într-o zi senină de decembrie din preajma sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun a poposit şi la ei în sat.