Clubul de lectură: Profetul de Kahlil Gibran

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Sediul Noua Acropolă București, Str. Atanasie Demostene 7: Sâmbătă, 22 aprilie 2017

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

031 4052024 Mobil: 0723 332 633
na-bucuresti@noua-acropola.ro

Clubul de lectură vă propune în această lună cartea „Profetul” de Kahlil Gibran, o culegere de principii morale ce vorbește despre relația omului cu Divinitatea, despre puterea iubirii și arta de a trăi frumos.

De la ora 16:30 vă invităm la lansara cărții „Despre timp, destin și libertatea alegerii” scrisă de Prof. Ivo Ivanovici, directorul Asociației Noua Acropolă din România.

Timpul are multe fețe... Există un timp pentru fiecare în parte, dar și un Mare Timp care ne cuprinde pe toți. Având realizări mai multe, timpul devine mai rapid și mai solicitant. Cu cât mai multe realizări, cu atât mai multe oportunități noi se ivesc. Iar dacă acestea nu sunt onorate, înseamnă că nici realizările din trecut nu au avut un temei profund și solid.
Timpul oferă oportunitatea progresului și a creșterii, a evoluției, adică posibilitatea de a înfăptui ceea ce înainte ne depășea. ... Fiecare întârziere, amânare sau renunțare la realizarea unui proiect recunoscut și asumat înseamnă pierderea unei ocazii de a crește, de a fi mai mare și mai deplin.
Toate etapele sunt importante și fiecare moment al vieții conștiente și al acțiunii constituie sămânța din care - treptat - ia naștere o altă calitate a timpului pe care o numim viitor.

031 4052024 Mobil: 0723 332 633
na-bucuresti@noua-acropola.ro

© Noua Acropola 2018